Alt-autoglas.dk udfører professionelt arbejde

Hvor er det dejligt at man hurtigt og effektivt kan få udbedret stenslag, når uheldet er ude. Jeg har kun stor ros til Alt-autoglas.dk i Ringsted, da deres professionalisme og effektivitet, hurtigt fik mig tilbage på motorvejen. Jeg kan virkelig blive bange, når knaldet lyder, og man ikke lige kan se hvad det var der skete. Og så falder blodtrykket, og øjnene fokuserer nu kun på det store stenslag der kom i forruden. Bliver det ved det stenslag, eller revner forruden lige om lidt. Jeg besluttede mig i hvert fald for at kontakte Alt Autoglas for at få udbedret stenslaget med det samme – jeg kunne simpelthen ikke overskue, at køre videre – velvidende om at forruden kunne gå hen og revne eller det der var værre.

Stenslag-reparation-bilruden

Jeg var kørt ind på en rasteplads, og ringede til Alt-autoglas i Ringsted, og kort tid efter stod de ved siden af mig med deres udstyr, og fiksede mit stenslag og forrude. Jeg må indrømme, at det var professionelt arbejde, og god kunde service der blev udført. Nu var jeg forsikret mod stenslag, så jeg behøvede ikke at koncentrere mig om prisen på udført arbejde med stenslaget, men alt papirarbejdet, det tog Alt-autoglas sig også af – så stenslaget blev fikset, det gik hurtigt, det forsikringsmæssige blev ordnet, og vupti, så var jeg videre igen. Hvor så det legende let ud at reparere sådan et stenslag, men jeg ville nu aldrig selv turde lave det. Jeg var så lykkelig over at det hele gik så hurtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *