Børnene behøver ikke føle sig uden for fællesskabet

Børnene behøver ikke føle sig uden for fællesskabet

Det er ikke en synd at have svært ved det faglige

Selvom det danske samfund er i udvikling og de unge bliver dygtigere og dygtigere, er der stadig mange børn og unge, der har svært ved at tangere det forventede faglige niveau. Der stilles høje krav fra regeringen og de enkelte uddannelsesinstitutioner, men man behøver ikke føle sig forkert, hvis man ikke scorer 12 i alle fag. Der er brug for alle slags mennesker i et samfund som det danske – også dem, der er udstyret med fysiske-, pædagogiske- eller udviklingskompetencer. My Academy giver hjælpende hænder til de, der gerne vil blive bedre.

Man må hænge i

I det danske samfund er det meget afgørende for ens fremtid, at man kan basal dansk, matematik og kan snakke en smule engelsk. Der er uendeligt mange muligheder for privatundervisning, hvor børnene kan få ekstra opmærksomhed og på den måde udvikle sit faglige niveau. Lektiehjælp i København tilbydes til alle, der har brug for det. Lektiehjælp i København har dygtige lærere/pædagoger/andre til at hjælpe eleven i alle fag og på alle niveauer.

Det kan være en hjælp at føle sig tryg

Hjemmeundervisning kan være en stor fordel for de børn, der har svært ved at koncentrere sig i skolen. I hjemmet er der ro og tryghed, og husets fire vægge danner rammen for unvervisningen. Hjemmeundervisning kan styrke barnets indlæringsevne, og barnet får mulighed for i en periode udelukkende at skulle fokusere på det faglige.

Behøver ikke være for evigt

Man styrker børnenes selvtillid og selvværd ved at give dem privatundervisning, fordi de kan medbringe færdiglavede lektier i skolen og derved føle sig lige så gode som de andre klassekammerater. Lektiehjælp i København tilbyder undervisning i både korte og lange perioder, alt efter behov. Der er altid mulighed for at få en snak og møde underviseren, før der laves en fast aftale. Har man et barn, der kæmper i skolen, kan det være værd at give det chancen.