brugte biler er penge værd

brugte biler er penge værd

Brugte biler er penge værd

Hvorfor burde jeg sælge min bil til skrot? Hvordan kommer jeg i gang? Hvorfor burde jeg sælge den skrot fremfor at sætte den til salg på brugtbilsmarkedet? Det kan måske være lidt uoverskueligt lige at se fordelene, men her kommer et par overvejelser som du kan tage med.

Først og fremmest er det tidskrævende at have sin bil til salg på markedet, og kunderne er kræsne når det gælder bilens vedligeholdelse og udseende. Det kan derfor godt blive en tidsrøver og noget dyr omgang at sætte den til salg og man får måske ikke den pris, som bilen i virkeligheden er værd. Overvejer man sælge sin bil til skrot, har bilens udseende som sådan ikke dne samme betydning. Den kan f.eks. have gode reservedele som autoophuggeren er interesseret. Det samme gælder hvis bilen har været involveret i en færdselsulykke. Den bliver ikke nødvendigvis mindre værd for autoophuggeren af den grund. Til gengæld får du en betydelig præmiesum skattefri, hvis du vælger at sælge bilen som skrotbil. For at få en skrotpræmie skal en række betingelser være opfyldt. For eksempel skal autoophuggeren være registreret og autoriseret autoophugger. Derudover skal hn være miljøgodkendt – . Din skrotbil skal veje under 3500kg og beregnet til under 9 personer. Sidst men ikke mindst skal skrotbilen være ansvarsforsikret.


Man kan faktisk opnå så høj en Skrotpræmie, at der kan blive råd til en nyere bil som man får langt større glæde af i længden. Det er derfor en god investering. Er man i tvivl hvorvidt et salg som skrotbil er noget for jer, kan man altid få lavet en uforpligtende bilvurdering. Hos skrotbildanmark.dk udfylder man en kontaktformular eller ringer til autoophuggeren og de vil komme med en bilvurdering til dig. Man kan få hjælp til at afmelde nummerplade og få gratis afhentning af bilen uden ekstra gebyrer.