Custommade sko

Det er nok mest kvinder der går op i mode sko og sko der passer til enhver kjole eller bukser som man tager på – det skal bare passe sammen. Så sko til kvinder vil nok altid være en god forretning uanset hvad. Der er selvfølgelig forskel på sko til damer og unge piger, og om man kigger på sko i en forretning eller søger efter det på nettet. Jeg er typen der bruger begge dele. Hvis jeg lige skal have et par sko i samme mærke som jeg plejer at købe i, så kan jeg sagtens købe dem på nettet, for så kender jeg størrelsen og ved at den passer til mine fødder – men hvis jeg derimod har brug for noget nyt og spændende så kigger jeg først på nettet, og derefter i forretningerne – så jeg har muligheden for at prøve skoen og pasformen.
Den anden dag fandt jeg så en spændende hjemmeside med sko https://custommade.dk/collections/sko da jeg søgte efter sko dame, her ville jeg så ikke have muligheden for at prøve den sko jeg havde forelsket mig i inden jeg købte den, men jeg kunne få den hjem, og returnere den igen, hvis den ikke passede, så det var efter min mening også en god ide.

De her custommade sko, var faktisk så smarte, at jeg kunne lave flere sko ud af den samme sko, ved at skifte pynten på dem – og da jeg havde den mulighed at jeg kunne sende dem retur hvis mine fødder ikke kunne lide dem, så tog jeg chancen.
Der var hurtig levering, så det tog kun nogle dage, så havde jeg skoene hjemme – heldigvis passede de perfekt, så jeg slap for at skulle sende dem retur – så nogen gange kan det godt betale sig at tage den chance at købe noget man er lidt usikker på.
Nu ved jeg at jeg kan passe de custommade sko, og fremover vil jeg da også kigge ind på deres hjemmeside, hvis jeg står og mangler nogle smarte sko. De har et stort udvalg, og så er de lidt ud over det man kan finde i vores forretninger rundt omkring.