Dansk skønhedspleje sætter fokus på naturlige og terapeutiske egenskaber

Dansk skønhedspleje sætter fokus på naturlige og terapeutiske egenskaber

Dansk skønhedspleje sætter fokus på naturlige og terapeutiske egenskaber

Vi elsker skønhedspleje som både dufter skønt og som virker godt på huden. Det skal både være lækkert og til en overkommelig pris. Men de fleste synes nok også, at det er svært at finde et mærke som bare har det hele. Eller også har man hang til at sidde fast i det samme.
Karmameju

Karmameju er et dansk mærke som har et serie af fantastiske produkter fra kollektionen 100% SPA. Plejeprodukterne er lavet til at skabe udsøgt pleje og give en sanselig oplevelse med de skønneste æteriske olier og rene ingredienser. Karmameju kaldes også terapeutisk hudpleje, da det virker afslappende på både krop og sind og fungerer derfor perfekt som spapleje.

Hudplejeserien er baseret på 100 procent naturlige og berusende dufte. De blandes i terapeutiske doser, som giver synlige resultater for både fysisk og psykisk velvære. Derudover giver æteriske olier en synlig glød og vitalitet til huden.

er helt naturligt, derfor finder man heller ikke alle de skadelige stoffer som kan være i nogle hudplejeprodukter. Holdbarheden har derfor heller ikke den samme holdbarhed, som syntetiske produkter. Til gengæld får man dem i lidt mindre portioner og de laves lidt oftere. Produkterne er naturlige og næsten helt økologiske (her taler vi om hele 98 procent), og duftene er 100 procent naturlige. Med andre ord får man fantastiske produkter, hvor man ikke er i tvivl om, hvad man smører sig ind i.

Her finder du mere om

Leder man efter et rigtig godt kropsplejeprodukt fra SPA serien, kan det varmt anbefales at prøve saltbodyscrubben fra Karmameju. Den eksfolierer huden skånsomt, og efterladen huden blød og med fantastisk duft og glød. Salten opløses langsomt på den fugtige hud, så derfor føles den heller ikke for grov eller skarp på huden. Derudover øger scrubben blodcirkulationen og modvirker cellulite.