De mange fordele der er ved at stoppe med at ryge

De mange fordele der er ved at stoppe med at ryge

Det er i dag nok de færreste, der er i tvivl om, at det er usundt at ryge. Ikke desto mindre, så er der mange, som alligevel ikke kan holde sig fra cigaretterne. Specielt når de kommer i pressede situationer, hvor der lige er brug for at puste ud og slappe af. Men mange af dem, går faktisk med et ønske om, at holde op med at ryge. For de kender jo godt nogle af de farlige konsekvenser der er ved at blive ved. Og for at hjælpe sig godt på vej, så kunne man eksempelvis benytte nogle af de hjælpemidler man finder på markedet. Et af de mere populære er en e cigaret, som man kan bruge som erstatning.

En god erstatning

Grunden til, at der er så mange, som synes det er en god ide, at ryge på e cigaret i stedet for almindelig cigaret, er at det på mange måder er en god erstatning, fordi den minder meget om en almindelig cigaret. Samtidig får man også den nikotin, som er det der er vanedannende ved at ryge. Men man får ikke den farlige røg ned i lungerne, med alle de farlige kemikalier og ting, som man også finder i en almindelig cigaret. Derfor er der mange, som foretrækker at ryge på el cigaret i stedet for de almindelig cigaretter, for at undgå disse ubehageligheder.

Også langt billigere

Derudover er det også en del billigere, at ryge på el cigaret i stedet for. For udover selve cigaretten, så skal man bruge batterier til at holde den i gang med, og så det e væske, som man bruger til at ryge på. Det kan man oven i købet få med mange forskellige smags og duftvarianter, så det kan også komme til at dufte lidt bedre at ryge. Det er noget som omgivelserne især sætter pris på. Så hvis man står og overveje at prøve noget lidt sundere alternativer til de farlige cigaretter, så kunne det være at var et gode bud på dette.