Der er et yndigt flag

Der er et yndigt flag

Vi kender alle til traditioner omrking fødselsdage og vi har alle nogle forskellige. Måske bliver gaverne lagt på bordet inden sengetid og bliver åbnet når der skal spises. Måske tages de med når der skal synges om morgenen så der kan blive åbnet på sengen. Vi fejre det allesammen forskelligt og i større eller mindre grad. Næsten 100 procent sikkert er det dog at Dannebrog på et eller andet tidspunkt viser sig. Om det så er de mange små flag i brunsvigeren eller den store flagrende version på flagstangen i haven.
Flagstænger er noget af det man glemmer at holde ved lige og det kan komme til at se rigtig dumt ud med et flot flag på en grim flagstang. Hvis man nu engang imellem får den taget ned til en omgang maling, så glemmer man tit beslagene. Altså dem der sætter den fast til soklen. flagstangsbeslag sørger for at flagstangen ikke vælter når man slipper den og når det blæser. beslag til flagstang er nemme at få fat i og koster ikke mange penge. flagstangsbeslag skal til, ellers vælte din flagstang altså og Dannebrog rammer jorden og pludselig flager du for fanden fordi du ikke vedligeholdte dine beslag til flagstang. Hvorom alting er så gør det rigtig meget at flaget flagre på ens fødselsdag og det vil det nok blive ved med, så det er ingen dårlig investering at købe flagstangsbeslag som holder længe og gør hvad de skal. Hvis du er i tvivl om hvad sådan noget er værd og hvilken slags du skal have, så besøg dine venner og naboer og se hvad de forskellige har og bedøm hvordan du synes det ser ud. Du kan også altid søge på nettet og finde nogle med forstand på flagstænger eller haver generelt, som ved hvad de snakker om.

Næste gang du ordner have så ordn HELE haven og sørg for at nå i bund med alt det du plejer at springe over. Det er altså ikke nok bare at slå græs og klippe hæk hvis det skal være flot