Desingerlamper og nye lamper

Desingerlamper og nye lamper

Desingerlamper og nye lamper

Designerlamper og nye lamper er virkelig blevet et stort populært søgeemne på nettet. De sidste par år er hjemmedekorations bølgen taget et yderligere spring, med en lang række instagram-profiler der fungerer som livsstilmagasiner. Det er personer der selv har en interesse i at skaffe de bedste tilbud og de nyeste bud på hvad trenden inden for designerlamper er.
www.lamper4u.dk
Desingerlamper kan fås i mange forskellige varianter, så står du og skal bruge nye loftlamper, så er det helt sikkert et godt bud at kigge på nettet. Der er mange forskellige type; den nordiske stil som er repræsenteret af PH og Le Klint er den meget klassiske type hvor man får noget meget rent og lyst. PH er kendt for den UFO lignende loftlampe men også standerlamper til gulv og bord.

Le Klint lampen der er meget berømt for sin foldelamper. Virksomheden var i frem til 70’erne kendt for kun at lave noget meget lige folder og de fleste har sikkert bedsteforældre med disse lamper hængende. I 1970’erne blev dette dog meget ændret da arkitekt og designer Poul Christiansen genopfandt foldeteknikken og fandt en metode hvorpå man kan folde organiske former i plasten. Dette ændrede virksomhenden for at være en lampevirksomhed til at være et af de førende inden for lamper og loftlamper.
Det skal derudover sige at der er kommet mange forskellige tiltag efter dette og man ser i dag mange der kopiere denne form for teknik.

Den anden gren af designer lamper er den meget sydeuropæiske stil hvor man i høj grad bruger formstøbt plast til at skabe nogle meget spændende former og kurver. Dette er i høj grad et kunstværk i sig selv og træder meget frem i rummet.
Så står du og mangler en ny loftlamper kan det være en god ide at kigge forbi www.lamper4u.dk der forhandler en lang række af disse klassiske lamper