Effektiv rekruttering

Effektiv rekruttering

Det danske arbejdsmarked er et større puslespil og er i høj grad forvirrende for mange. Det kan være rigtig svært, at finde et job for mange – især hvis man ikke har den rigtige erfaring eller de rigtige kontakter. Mange virksomhed ansætter ofte folk udfra hvilken erfaring de har med sig eller hvilke anbefalinger der er givet fra en tredjeperson. Mange unge har ike mulighed for nogle form for erfaring med mindre der er startet på arbejdsmarkedet i en tidlig alder. Men hvis dette ikke gør sig gældende kan det nærmest være umuligt at få et arbejde da ingen erfaring for mange virksomheder er særligt tiltalende.

Hvis man har nogle gode kontakter i form af venner eller familiemedlemmer, som er erfarende eller kendte på arbejdsmarkedet, så kan de være en mulighed i form af, at give dig de rette kontaktpersoner eller råd til det gældende/ønskede arbejde.

Som virksomhed kan det også være svært at overskue diverse ansøgninger, som hverdag kommer ind af døren. Større virksomheder kan få flere hundrede ansøgninger om dagen og dette kan være meget uoverskueligt, hvis man kun leder efter en enkelt ansat.

Men der er hjælp at hente! i 2009 blev virksomheden, KARSBERG, grundlagt i Kolding med det formål at rekruttere og headhunte folk til en bestemt stilling ti len bestemt virksomhed. Det foregår på den måde, at en virksomhed kontakter KASBERG og siger, at de mangler den rette man til en bestemt stilling. Dette tager KASBERG videre og søger i diverse ansøgninger og socialeplatforme, som f.eks. LinkedIn (kilde: linkedin.com). Efter at ave fundet deres bud på en passende person, så kontaktes virksomheden igen og en mulig ansættelse hænder alt afhængig af om det er det rette match.

Læs mere om KASBERG og dets muligheder på følgende link: effektiv headhunter