Ejendomslån uden om banken

Hvor er det bare irriterende at ens bank siger nej til at hjælpe en med at få sine boligdrømme opfyldt – jeg ved godt at der efter sidste bolig krise, skete en masse omkring det at låne penge til nye boliger, men derfra og så til at sige nej, når man nu selv står og mener at man har en sund økonomi, og faktisk godt kan se at man godt kan klare at have et huslån oven i den økonomi man allerede har, så syntes jeg det er for meget. Heldigvis er der så kommet andre steder hvor man kan henvende sig, når banken nu siger nej. Det var faktisk en af mine venner der fortalte mig, at jeg skulle forsøge at kontakte simelkredit.dk for at se om de ikke kunne hjælpe mig, nu banken ikke ville – for de havde hjulpet dem.

Simpelkredit.dk hjalp os

Det var faktisk ret nemt via deres hjemmeside, at ansøge om et uforpligtende lån, jeg skulle bare klikke på det grønne felt, hvor der stod Klik her, og så udfylde de ting som de gerne ville vide noget om. Så det gjorde jeg. Der gik ikke engang 24 timer inden jeg havde fået svaret, at jeg var kredit godkendt, og det var jeg jo lykkelig over at få at vide, for nu kunne min boligdrøm gå i opfyldelse. Det lånetilbud jeg fik tilsendt var både fair og gennemskueligt, så jeg kunne se hvad det var jeg skulle betale tilbage og hele løbetiden – det var bare perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *