Få den højeste skrotpræmie på din bil

Få den højeste skrotpræmie på din bil

Få den højeste skrotpræmie på din bil

Hvis du overvejer at sælge din bil eller haft den til salg længe uden held, er der andre muligheder uden at miste penge. Man kan nemlig få på sin bil ved at sælge den som skrotbil. En autoriseret autoophugger henter bilen og skrotter bilen uden at efterlade kemiske væsker tilbage i miljøet. En flot skrotpræmie for din gamle bil, betyder at du kan købe en flottere og nyere udgave som er sikker at køre i og som ikke kræver samme vedligeholdelse og reparationer, som den gamle bil.

Det skal du vide før du sender bilen til skrot

I mange tilfælde så ubrugte biler i garagen og tager meget plads. Man får hverken glæde af bilen eller udnyttet den pladsmulighed, der kunne være. Hos autoriserede autoophuggere er de ofte behjælpelige med at få det ordnet for dig. Det betyder at det er nemmere for dig at sælge bilen som skrotbil. Når du vælger at sælge din bil til skrot, skal skrotbilen afmeldes ved SKAT og det gør autoophuggeren også for dig. Det kan næsten ikke blive nemmere for dig. Hvis du ved på forhånd at du vil sende din bil som skrotpræmiebil, kan du afmelde nummerpladen med det samme, og spare pengene på afgifter. Hos skrotbil.net tilbyder de som ekstra service at afmelde nummerpladen for dig.

Få en flot og ny bil for skrotpræmien

skrotpriser på biler varierer i høj grad fra virksomhed til virksomhed og det er en god idé at undersøge hvor du kan få den højeste skrotpræmie på din skrotbil. Hos nogle autoriserede autoophuggere kan du få op til 100.000kr. for din skrotpræmiebil. Man udfylder en formular som beskriver bilen i forhold til antal kilometer, som den har kørt, model og produktionsåret. Beløbet som du modtager fra autoophuggeren er skattefri som udbetaling. Dette betyder, at du kan få en stor præmiesum som du kan købe en ny bil for.