Find nye gardiner i gardinbussen


Trænger boligen til nye gardiner, men synes man, at det virker rimeligt uoverskueligt for det første at skulle finde frem til en lokal gardinforretning og for det andet at træffe det rigtige valg? Så er det måske på tide at overveje et besøg af gardinbussen? Din Gardinmand, som kører rundt i sin gardinbus, er specialist i både at rådgive og montere gardiner, uanset hvilket behov den enkelte kunde måtte have.

Det skal naturligvis være en glæde og fornøjelse at få nye gardiner, og det bliver det helt sikkert, når man ringer og bestiller tid hos din gardinmand. Han har den viden og erfaring, der skal til, for at man som kunde føler sig godt serviceret. Herudover har han et stort udvalg af stofprøver, farver og typer med i bussen. Skulle man være i tvivl om, hvorvidt løsningen skal være et gardin eller en anden form for afskærmning, behøver man ikke at være nervøs, for i bussen medbringer han også diverse andre forslag, som for eksempel persienner og lameller. Da der medbringes et stort udvalg, kan man nemt og enkelt afprøve de enkelte muligheder med det samme. På den måde kan man straks se, hvad der matcher boligens indretning og det interiør og møblement, som man har i det eller de rum, som man ønsker nye gardiner, etc. til.

Der er ingen tvivl om, at gardiner i høj grad er med til at gøre en bolig til et hjem. De gardiner, som man vælger at få monteret, skal matche netop det behov og de ønsker, som man har. Man skal med andre ord kunne genkende sig selv og sit hjem i sit valg. Det er en vigtig beslutning, og hvad enten man er 100 % afklaret i forhold til dette, eller man føler, at man endnu ikke er helt sikker på, hvad man vil have, kan din gardinmand rådgive én. Det er en del af servicen og naturligvis ganske gratis. Hvorfor ikke kontakte ham og langt om længe få en gardinløsning, som er skræddersyet til boligen?