Golf – en sport for alle

Golf – en sport for alle

Golf – en sport for alle


Mange ser golfsporten som en aktivitet man tager op hvis man har en god økonomi, er en mand og som oftest er gået på pension.
Hvis man ser i magasiner og blade er det også oftest en mand der bliver fremstillet og af de professionelle golfudøvere er det hovedsageligt mænd som kendes, så som Tiger Woods.

Alle har en holdning til golf og som oftest er dette en negativ holdning, derfor har Dansk Golf Union en årlig dag med åbent hus for at forbedre deres image. I 2014 var denne dag gået under overskriften “Hader du også golf?”, for netop ved brug af fordomme omkring golf, nå ud til folket. Dansk Golf Union mener selv at sporten har ændret sig betydeligt de seneste 10-15 år, både når der tales prisen for et medlemsskab og ventelister. Og så mener GDU, at golf i dag i højere grad er blevet en sport for alle, uanset finansielle status, køn og alder.

(kilde:www.golf.dk)

Hvordan kommer man i gang?

For at komme i gang med sporten kræver det noget udstyr og et medlemsskab i en golfklub. Du skal altså udover at have et sæt golfkøller, golfbolde og en golftaske, have noget golftøj, da golfklubber ofte har en dresscode du skal holde dig indenfor. Hvis du ikke lige bor i nærheden af en sportsbutik som sælger beklædning til golf, kan du med fordel benytte dig af internettet. På netbutikken www.onlineoutwear.dk kan du både finde golftøj til herre og golftøj til damer. Det findes i mange forskellige størrelser og flere prisklasser, så langt de fleste personer ville kunne være med. Netbutikken har alt lige fra bukser, til polo t-shirts og jakker – så alt du har brug for, for at kunne komme i gang med sporten. Så er der næste kun dårlige undskyldninger for ikke at komme i gang med at spille noget golf.

Kom i gang og find dit golftøj her.