Gør huden smukkere uden store indgreb

Gør huden smukkere uden store indgreb

Gør huden smukkere uden store indgreb

Det skal ikke være nogen skam at gøre noget ud af sig selv. I dag kan man få en lang række behandlinger som heldigvis ikke kræver kirugiske indgreb eller lang helingstid. Der er nemlig tale om botox. En behandling som for nogle deler vandene. Men botox behandlinger hos skinlab.dk i Kolding udføres på en måde, så det ser naturligt og forfriskende ud.

Botox behandlinger er særligt velegnet til at behandle dynamiske rynker, dvs. de rynker som kommer frem ved gentagne muskelsammentrækninger i huden. Her findes forskellige typer af botox behandlinger alt efter, hvor behandlingen skal udføre i ansigtet.

Azzalure (botox) er særligt godt til at behandle den øverste del af ansigtet og til udglatning af eksempelvis bekymringsrynkerne, rynker ved panden eller kragetæer omkring øjnene. Disse rynker kommer nemlig af mimisk bevægelse. Lægemidlet Azzalure er veldokumenteret og er anvendt som lægemiddel i mere end 30 år.

Botulinum toxin (som er en anden type botox) kan også bruges i de avancerede behandlinger såsom områder omkring munden eller under øjnene, hvor behandlingen giver en afslappende effekt. Derudover kan denne type botox også bruges til naturligt forstørrelse af læber.

Man kan altid få en gratis konsultation med en af de dygtige sygeplejersker omkring behandlingformerne hos botox kolding. De vil naturligvis komme med et målrettet behandlingsforslag til dig, og det er helt uforpligtende. Du har naturligvis helt lov til at overveje det før du beslutter dig, uden at det koster dig noget. Prismæssigt varierer det meget at få lavet botox i Kolding. Det er derfor ikke det, der skal være afgørende for behandlingen, men at du ønsker at gøre noget for dig selv.

Selve effekten af behandlingen sker efter 3-8 dage og forsvinder igen efter 3-6 måneder. Derefter kan man gentage behandlingen. Det er som regel tilstrækkeligt med en enkelt behandling, nogle skal have lavet en touch up et par uger efter.