Her finder du de bedste tumlemøbler til børnene!

Her finder du de bedste tumlemøbler til børnene!

Her finder du de bedste tumlemøbler til børnene!

Efteråret er kommet godt i gang, og det betyder at vejret de næste mange måneder ikke ligefrem er til at lege og tumle udenfor for børnene. Man kan med det rigtig overtøj godt sende børnene ud i det kolde og våde vejr, men når de kommer ind igen, kommer der også en masse skidt og snavs med. En meget nemmere løsning på at børnene kan få brugt noget af alt deres krudt, er ved at lave et børneværelserne til et tumlerum. Med bobles tumlemøbler bliver det sjovt for børnene at tumle rundt indenfor. Kender ud ikke til bobles tumlemøbler så klik på linket for at se et godt udvalg af møbler der er perfekt til tumletid.

Bobles tumlemøbler kan fået både så de passer ind på et drenge værelse, men også så de passer ind på et pige værelse. Til drenge værelset kan man blandt andet få en lækker blå elefant, den på billedet. Elefanten er helt perfekt til at udfordre drengenes motorik, balance og styrke når de leger og tumler med elefanten. Derudover er der også en sjov grøn musling der vil passe godt ind på et drengeværelse. Muslingen giver god mulighed for at vælte rundt og tumle med den, hvilket er med til at udvikle barnet balance evne.

Men som sagt så er bobles tumlemøbler ikke kun for drenge. De kan også fås i former og farver der passer lige ind på det mest pigede værelse man kunne forestille sig. Dette kunne for eksempel være et tumledyr, den lyserøde krokodille. Den har former der gør at den kan bruges som en trappe til det store smukke prinsesse slot, eller den kan bruges som en stol når pigerne sidder og leger at de skal være i skole. Man kan i bobles tumlemøbler finde alle mulige former og farver, de er lavet af slidstærk materiale der kan holde til at blive tumlet rundt med, det er med til at styrke fantasien, balancen, motorikken og styrken hos dem der leger eller tumler med det.