hold dig varm med hjemmestrikket tøj

hold dig varm med hjemmestrikket tøj

hold dig varm med hjemmestrikket tøj

Vinteren er så småt ved at være på vej, og kulden begynder at tage til udenfor. Det er blevet sæson for strikkede huer og handsker. Det er en rigtig hyggelig aktivitet at strikke og hækle, især nu hvor det er for koldt at opholde sig udendøre. Er du glad for at strikke og hækle, men mangler inspiration til hvor man kan købe lækkert garn til gode priser, skal du gå ind på

Emooto.dk er en webshop som ikke bare sælger garn og strikkepinde, men deler ud af inspiration og har strikkeopskrifter. De leverer alt inden for garn, blandt andet lækkert uldgarn af f.eks. Alpaca uld. Uldgarn er særligt godt her til efteråret og vinter, da det har en god evne til at regulere varme. Uldgarn egner sig til både sweater, huer, halstørklæder og meget mere. Lige nu er der tilbud på en række af babyalpaca uldgarn og almindelig uldgarn i forskellige farver. Du kan finde udvalget her af

Leder du efter bestemte strikkepinde eller hæklenåle, kan du finde et bredt udvalg på hjemmesiden. Der er strømpepinde, som benyttes til at strikkes strømper og vanter. Leder man efter rundpinde, kan man også finde dette og der er flere størrelser og typer.

Hjemmesiden er også forhandler af kvalitets hæklenåle med ergonomisk design. De forhandles til en rigtig god pris og fås i forskellige størrelser alt efter garntykkelse.

Udover garn og strikkepinde, finder man et stort udvalg af strikkeopskrifter på smarte tøjartikler. Deres strikkeopskrifter koster kun 1 kr, hvis du køber garnet hos webshoppen. Der kan derfor være mange penge at spare. De leverer hurtigt og fragten er billig. Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb, kan du kontakte dem via deres kundecenter.

Vil du gerne holde dig opdateret omkring gode tilbud, få nyheder og blive inspireret kan du finde Emooto deres nye Facebookside.