Køb en praktisk dagplejevogn med plads til børnene

Køb en praktisk dagplejevogn med plads til børnene

Hvis man arbejder som dagplejer, så kender man også til vigtigheden af, at have en god dagplejevogn. Når man skal af sted på ture, så foregår det ofte på gåben, hvilket kan være hårdt og tage lang tid på små ben. Når man skal på ture er det derfor ideelt at have en vogn, hvor der er god plads til børnene, sådan at de kan komme op og sidde, når de ikke kan gå mere. Hvis man gerne vil have en vogn i høj kvalitet og med plads til mange, så kan man med fordel overveje at investere i en Trille Magnum Dagplejevogn.

God plads til opbevaring

Der er mange fordele ved at vælge at investere i en Trille Quadro, en af fordelene er, at der er god plads til indkøb, da der er god plads under vognen og i de smarte lommer. Når man arbejder som dagplejer, så er det vigtigt at have en vogn med god plads til opbevaring, da man ofte også har brug for plads til børnenes overtøj, ekstra fodtøj, madpakker med mere.

Vælg selv design

Når man bestiller en Trille Quadro, så har man selv mulighed for at vælge, hvilken farve man gerne vil have den i. Der er mulighed for at vælge Trille Quadro i fire forskellige farver. Når man køber vognen, så får man en parasol med, som kan sættes fast på toppen af vognen. En parasol er ideel til varme solskinsdage, hvor der er fare for, at børnene bliver solbrændte. Parasollen kan tages af, slås sammen og opbevares i en af vognens små rum.

Fremstillet i let materiale

En af fordelene ved lige netop at vælge en trille magnum dagplejevogn er, at vognen er fremstillet i letvægtstål, hvilket betyder at vognen ikke vejer særlig meget. Det er en stor fordel, når man har mange børn i vognen. Letvægtstålet og vognens smarte styrings-funktioner gør det nemt at håndtere vognen, også selvom der er mange børn i. Vognen kan desuden nemt klappes sammen.