Lækre og billige kaffebønner fra nettet – Se dem her!

Lækre og billige kaffebønner fra nettet – Se dem her!

Lækre og billige kaffebønner fra nettet – Se dem her!

Det er blevet meget moderne at lave sine ting selv, og jo længere tid det tager des bedre er det næsten, for så er der en vis form for mindfullness over det. Ikke mindst er det kaffebrygning der er sket en del inden for. Ikke mindst er brygge metoden Slow-brew blevet meget populær, hvordan slow-brew fungerer vil blive forklaret senere i artiklen. Derudover er der også blevet mere opmærksomhed på hvor og hvordan kaffebønner bliver høstet og under hvilke arbejdsforhold. Det må gerne være økologisk og helst leve op til fairtrade standarderne. Dette er en rigtig god tendens da man på den måde er med til at beskytte miljøet og de mennesker der arbejder med kaffe bønner.

Et af de steder du kan finde lækre luksus kaffebønner til en god pris, og som er dyrket under gode forhold er hos holybean.dk, de har godt udvalg af kaffebønner og man vil helt sikkert kunne finde nogle bønner der passer lige til din smag indenfor kaffe. Som noget særligt har de også grønne kaffebønner, det vil sige kaffebønner der endnu ikke er blevet ristet. De giver dig muligheden for selv at prøve kræfter med at riste de rå grønne kaffebønner.

Slow-brew

Her kommer der en lille guide til hvordan du prøver kræfter med den populære og lidt meditative form for kaffebrygning “slow-brew”. Inden du går i gang skal du sørge for at du har god tid til at brygge og drikke kaffen bagefter – så smager den bedst. Det du skal bruge er, en tragt. et filter, en kop, friskkværnet kaffebønner og noget varmt vand(ca. 93 grader)

1. Sæt tragten i koppen
2. Sæt filter i tragten
3. Hæld en spsk friskkværnet kaffe bønner i filteret
4. Hæld lidt vand over kaffen og lad de langsomt løbe igennem filteret.
5. Hæld nyt vand i kaffen indtil koppen er fyldt