Mangler du en spånsuger?

Mangler du en spånsuger?

Arbejder du med sløjd? Har du et værksted? Er du tømrer eller snedker? Så har du sikkert haft brug for en spånsuger før eller siden. En spånsuger er et rigtigt godt redskab at have for rengøring og afsugning af forskelige materialer. En spånudsugning kan gøre dit værksted eller lokale rent for spåner, støv, papirstøv, papirstrimler, granulater og meget mere. Står du og mangler en spånsuger til at afsuge materialer som træ, plastic, papirrester og støv, så kan det være en god idé at kigge efter produkter og priser online. En spånsuger kan også være en rigtig god idé for skoler og andre uddannelsesinstitutioner som har sløjd eller andre tømre fag.

Hvorfor anskaffe sig en spånsuger

En spånsuger bruges alle de steder hvor man er ekstra betænksom omkring helbredet og miljøet i de enkelte rum hvor der arbejdes. Da støv, papirstøv, granulater og lignende let kan flyve rundt i luften uden at vi lægger mærke til det, er det noget vi indånder via luften uden at tænke over det. Det er usundt for vores lunger og kan være årsag til vejrtrækningsbesvær og lignende sygdomme. Enhver helbreds bevidst institution burde have en spånsuger installeret. Lokaler hvor der bruges meget papir, træ eller lignende har som udgangspunkt et langt større indhold af støvpartikler i luften og derfor burde folk der arbejder med træ, papir eller lignende ting der kaster spåner af sig, være ekstra opmærksomme på mængden af støvpartikler i luften. Disse lokaler bør have en spånsuger installeret for helbreds mæssig skyld så folk der omgås i disse lokaler ikke bliver udsat for forurenet luft.

Hvor kan man købe en spånsuger?

Hos Flexair.dk kan du finde spånsugere der passer til alle dine behov. Flexair.dk tilbyder spånsugere til alle rum. Så arbejder du på en byggeplads, på et værksted, på en fabrik eller er du på en uddannelsesinstitution og har du ansvaret for mange menneskers daglige gange, burde du besøge Flexair.dk og finde den rigtige løsning til netop din arbejdsplads så du kan optimere renheden af luften for de folk der går og indånder den til dagligt.