Mangler du noget til at gøre mørke aftner lysere?

Mangler du noget til at gøre mørke aftner lysere?

Mangler du noget til at gøre mørke aftner lysere?

Sommeren har været god, både for os der har siddet rundt om et bålfad og nydt varmen fra ilden med lidt ristede skumfiduser, men den har også været god for planterne. Der har både været en masse vand og en masse sol, så måske er dine bede blevet lidt for høje? .

Det kunne betyde at det måske er på tide at trimme lidt i bedene, for at de er klar til at gå i hi i efteråret og vinteren. Hos zinkbakken.dk er det muligt at finde en masse forskellige og spænende plantebakker, som passer perfekt til at plante om i.

Så når bedene er blevet trimmet godt ned, så er der måske nogle planterne der godt kunne trænge til at blive plantet om, op i en lille plantebakke. På den måde er det nemmere at passe og pleje sine planter når det bliver koldere og mere vinter-agtigt.

Mørket er på vej, men det er godt

De lyser aftner er så småt ved at forsvinde, og det er en mørkere tid der går os i møde. For mange er det en lidt mere kedelig og trist tid når mørket lige stille overtage aftenen og natten. Dette er ganske ærgerligt da mørket egentlig efterlader en masse muligheder og plads til fordybelse og eftertænksomhed, det handler om at acceptere og omfavne mørket og stilheden. En skøn aktivitet når mørket er landet om aftenen er, at lave en lille bål i haven eller på terrassen i et bålfad. Et bålfad er en smart og nem måde at få plads til et lille bål på terrassen eller i haven, hvis man ikke lige er typen der ønsker et permanent bålsted i haven.

Hos zinkbakken.dk er har de et stort og fint udvalg blandt flotte bålfade. Så nu hvor efteråret og vinteren så småt er på vej, kunne det være en ny måde for dig at omfavne mørket på, find et bålfad og sæt dig ud i mørket om aftenen lav et lille bål, og lad de dansende flammer lede dine tanker væk fra hverdagens stress.