Masser af værktøj men ikke nok plads?

Masser af værktøj men ikke nok plads?

Værktøjsskab det nye klædeskab for mænd

Mange mænd lider af det samme problem. De har et gen der siger at meget er godt, men mest er bedst. Årene er gået og de har fået samlet sig en ordentlig omgang værktøj. Lidt fra far, lidt fra sviger og så var der også lige den gamle sav som de lige fik af deres bror i en hadegave for mange år siden. Men hvad skal man dog gøre ved dette tilbagevendende problem. .

Som billedet antyder er den elegante løsning værktøjsskabe. Et værktøjsskab kan være med til at organisere de mange forskellige stykker værktøj som der er blevet samlet igennem årene. Værktøjsskabet skjuler værktøjet på en lækker og elegant måde, så selv fruen kan gå med til denne løsning. .

Ny opgradering til omklædningsrummet

Omklædningsrum er fyldt med skabe. Store skabe, små skabe, høje skabe, lave alle slags skabe er til at finde i et omklædningsrum. Så hvorfor ikke også et værktøjsskab, dette kan bruges til klubbens redskaber eller hvis man anskaffer sig nok kan de bruges til at låse klubbens medlemmers ejendele og værdigenstande inde i. Mange klubmedlemmer vil følge sig meget mere sikre, hvis de ved at deres værdigenstande er under sikre forhold. Og som nævnt så kan en lang række af disse lækre skabe være med til at sikre denne tryghedsfølelse hos medlemmerne.

Lejlighedsereje kan også se frem til opgradering

Står man og mangler et dejlig stort og luftigt opbevaringsum kan værktøjsskabe også være en mulighed. Det findes som større gitre man tidligere har set i store pulterkamre. . Disse er yderst velegnede som opbevaringsrum i kælderen til lejligheden. Det kan varmt anbefales at have et stort rum, med god ventilation så man sikre at der ikke kommer fugt eller andre ubehagligheder i ens ejendele imens de står nede i kælderen.