Overlad din IT drift til et IT bureau

Overlad din IT drift til et IT bureau

Som selvstændig kan man have en række opgaver. Især hvis det er en lille virksomhed, så er der mange ting, som man skal have styr på. Der er mange ting at tænke på såsom økonomi og regnskab, salg og marketing, IT drift og mange flere ting. Når der er så meget at lave, kan det være svært at nå det hele. Og selv hvis man kan nå det hele, så kan det være svært at fokusere på alt 100 %, så det bliver måske ikke lavet ordentligt. Og noget er sikkert, får man ikke lavet et ordentligt arbejde, så kan man heller ikke tjene penge på det.

Overlad din it drift til andre

Et IT bureau lever af at arbejde med IT. Der er derfor tale om professionelle, som har mange års erfaring inden for området. Derfor kan det være en god ide at overlade IT driften til professionelle, som er erfaring og viden inden for området, professionelle som brænder for det og som har tid til at lave arbejdet. Man vil kunne få mange bedre resultater selv.

Glem ikke webhosting og remote backup

Når man har en webserver, så skal man tænke på installation, vedligeholdelse, backup, overvågning, fejlretning og support af serverne. . Hvis man overlader denne opgave til et IT bureau vil man ikke skulle tænke på det mere. Det er det webhosting betyder. Remote backup er derimod noget andet. Remote backup er en sikkerhedskopiering. Når man har mange vigtige filer, så er det også vigtigt at man laver en sikkerhedskopiering. Man ved aldrig hvad der kan ske med computeren eller serveren, og derfor skal man altid sikre sig at man har en kopi ekstra af sine filer. Man kan spare mange penge på det. Man skal se det som sådan her: Mister du dine filer, mister du penge! Investerer du derimod i remote backup, så SPARER du de penge, du kunne have mistet. Det ville derfor være dumt ikke at investere i remote backup. Læs mere om det på www.athena.dk