Rejs sikkert med rejseforsikring

Rejs sikkert med rejseforsikring

Rejs sikkert med rejseforsikring

Det dur ikke med overspringshandlinger, hvis man i sidste ende er nødt til at aflyse sin rejse eller kommer ud for en ulykke. Man fortryder hurtigt, at man ikke bestilte den rejseforsikring alligevel, hvis det sker. Men fat mod, rejseforsikringen er faktisk ikke særlig dyr – og så er du sikker på at være dækket ind på hele rejsen fra udrejse til hjemrejse. Er du allerede på udkig efter billig rejseforsikring, kan du læse mere om det her.

Ungdomsrejseforsikring til dig på under 35 år

Skal du rejse rundt i verden eller skal du afsted på en enkelt ferie, kan du forsikre dig i begge situationer med en ungdomsforsikring. Ungdomsrejseforsikringen er nemlig delt op i to kategorier som årsrejseforsikring og enkeltrejseforsikring. Fælles for begge typer er, at ulykkes- og ansvarsforsikring er dækket med i sin ungdomsforsikring uanset om man rejser en enkelt gang, eller skal afsted flere gange om året.

Afbestillingsforsikring er billig og effektiv

Som tilvalg til din rejse, kan du få en afbestillingsforsikring som dækker omkostningerne ved aflysning af rejsen. En helt klar fordel er netop, at man sparer en hulens masse penge på den flyrejse, som man pludselig ikke kan tage afsted på. En dækker ved f.eks. sygdom, dødsfald, graviditet eller hvis man mister sit job. Prisen for forsikringen er i sig selv er så billig, at det ikke kan mærkes på budgettet, og så er man sikker på at være dækket ind.

Det blå sygesikringsbevis dækker ikke alt

Er man stadig i tvivl hvorvidt det kan betale sig at bestiller rejseforsikring, skal man lige være opmærksom på nogle generelle regler. Hvis man af en eller anden årsag skal have behandling ved en læge eller et sygehus, og har man det blå sygesikringsbevis med, har man ret til samme behandling som en statsborger har ret til i det pågældende land. Den hjælp som du får afhænger altså af, hvor man er i verdenen. Det betyder også, at man kan risikere at skulle betale for sin behandling, hvis det er normalt i det land, man er i. Med rejseforsikringen er alt dækket ind, også ekstraomkostningerne.