Ring efter låsesmed hos Vestegnens Låseteknik


Brug for en låsesmed københavn? Findes der noget mere frustrerende end at komme hjem til hoveddøren i huset eller lejligheden blot for at finde ud af, at nøglen ikke ligger dér, hvor man mente, nemlig i tasken, pungen eller jakkelommen? Første tanke er naturligvis som oftest dén, at man har mistet den, mens man var ude. Man forsøger så febrilsk at samle tankerne og forestille sig, hvor man har været, og hvor man eventuelt kunne have tabt eller forlagt nøglen. Herefter er den anden tanke næsten lige så tit, at man jo kan have glemt den inde i boligen. Måske er man i sin travlhed ganske enkelt kommet til at smække døren hårdt i efter sig uden at tænke på at tage nøglen til hoveddøren med sig. Sker det så en sen aften, om natten eller på en søndag eller helligdag, bliver man for alvor bekymret.

Det er der dog heldigvis ingen grund til, hvis man vælger at ringe til Vestegnens Låseteknik for at få assistance af en låsesmed i firmaet. Her sender man en låsesmed ud til kunder i hele Storkøbenhavn og omegen døgnet rundt. Man bestræber sig på, så vidt det er muligt, at nå ud til kunderne i løbet af 30 min. fra et opkald. Priserne varierer i forhold til tidspunkt på dagen, og om det er en hverdag eller søndag, der skal rykkes ud. Låseservice stater på kr. 550,- . Hvad kan en låsesmed så hjælpe med inden for professionel låseservice?

Ja, hvis man står foran en låst dør, kan han sørge for, at man kan komme ind. Skulle man efterfølgende ønske at få sat en ny lås i døren, gør han også det. Nogle gange kan låsen repareres, og så foretrækker mange det, ikke mindst fordi det er billigere end at udskifte en hel lås. Uanset, hvad man ønsker inden for låseservice, sender Vestegnens Låseteknik kun professionelle fagfolk ud. Man er derfor sikret kvalitetsarbejde af en kompetent låsesmed til en absolut fornuftig pris.