Skrot bilen for betydelig præmiesum

Skrot bilen for betydelig præmiesum

Skrot bilen for betydelig præmiesum

Hvorfor er det lige en god idé at skrotte bilen? Kan det ikke betale sig bare at sælge bilen brugt? Og hvad indebærer det egentlig lige at skrotte bilen? – Ja, det er bare nogle af de mange spørgsmål som man måske stiller sig selv, når man får mulighed for at skrotte bilen.
Men der kan faktisk være mange gode grunde til at gøre det.

Vælger du at sælge din bil som skrotbil fremfor på brugtbilsmarkedet, står du ikke overfor kræsne købere som kigger på vedligeholdelse og rengøring. Du slipper for at have en bil stående i flere måneder måske år, som måske ikke kan sælges og som bare står og tager plads i garagen. Der er ikke engang garanti for at du får lige som meget for din brugte bil som ved salg til skrot. Hvis bilen har været involveret i et uheld kan den stadig være attraktiv for en autoophugger pga brugbare reservedele. Man kan faktisk få udbetalt for sin skrotbil. Det er derfor en god idé at undersøge mulighederne hos en skrothandler som f.eks. Skrotbiler.net her

Hvad er skrotpræmien og hvordan udregnes den?
Skrotpræmien er den pris du får for at indlevere din brugte bil til en skrothandler eller autoophugger. Selvom du måske ikke kan bruge din brugte bil, kan den være megt værd for en autoophugger og derfor kan man opnå gode skrotpræmier på sin bil. For at få en skrotpræmie er betingelserne ofte at bilen skrottes hos en registreret autoophugger, at autoophuggeren er miljøgodkendt, at bilen vejer under 3500kg og er beregnet til under 9 personer. Derudover skal bilen også være ansvarsforsikret.

Skrotpræmier er faktisk indført for at mindske bilvrag som bliver efterladt i Danmark. Skrotpræmien er skattefri, derfor er der gode præmiesummer at opnå som kan være med til at være et “tilskud” til en ny bil, der kører længere på literen og er mere økonomisk i længden.