Store mirakler med SBTC-Healing

Er man som jeg til det lidt mere alternative og spirituelle, så er der mange alternativer til vores medicinske verden, hvor vi bare får udleveret et glas piller og bliver bedøvet – man symptom behandler. Jeg går mere ind for at man finder ud til hvorfor der er ubalance inden i en – om det så har sat sig fysisk eller psykisk, og nogle gange hænger det psykiske og fysiske sammen. Ved at benytte SBTC-Healing, kan man opnå mere balance og glæde i hverdagen og i livet. I modsætning til den medicinske verden, er der ingen bivirkninger. Jeg selv har prøvet at blive healet på den måde, og jeg kan kun anbefale andre at prøve det samme – og så ved jeg godt at der er mennesker der tror på det og mennesker der ikke tror på det.

Healing hos de små mirakler

Healing er energi der hentes ned fra universet – og har man først læst eller set den 7′ indsigt, så ved man at alt er energi. Så er der nogle mennesker der er bedre til at videregive denne energi end andre, og en af dem er hos De små mirakler. Det er svært at beskrive hvad det er der sker – men der sker noget, og det virker. Jeg var selv gået ned med stress og havde ondt alle vegne, jeg nægtede at tage alle de piller lægen ville dope mig med, så jeg fandt desmaamirakler.dk – fik nogle sessions og fik genoprettet min indre balance, og alt sammen uden at tage en eneste pille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *