Tæppet du har ledt efter!

Tæppet du har ledt efter!


Hos tæppebutikken finder du alt du kan drømme om indenfor løse tæpper. Hvis dit hårde gulv skal skiftes ud, eller peppes op, med et skønt og blødt tæppe, så er tæppebutikken det rigtige sted for dig. Et frækt tæppe med et sejt m??nster og dejlige farver gør underværker. Det skaber liv i rummet, og gør det varmt og hjemligt. Tæppebutikken har det hele. Både sjove tæpper til børneværelset, og klassiske elegante løbere til gangen eller stuen. Dit hårde gulv bliver forvandlet til et dejligt og blødt gulv. Et enkelt løst tæppe i hjemmet skaber en helt speciel oplevelse. Det skaber varme, hygge og en god stemning. Det gælder bare om at finde det helt rigtige, og det er det tæppebutikken er her for. Tæppebutikken hjælper dig med at finde det helt rigtige tæppe der passer perfekt ind hjemme hos dig.

Inspiration til hjemmet

Hos tæppebutikken finder du tusindevis af forskellige tæpper i alle stilarter. Det er muligt at finde massere af inspiration til hjemmet. Der er tæpper med forskellige funktioner og tæpper lavet af forskellige materialer. Der skal nok være lige netop det tæppe der passer ind i dit hjem og som skal gøre dit gulv til et blødt gulv. Der er et stort udvalg af løse tæpper der er lettet at snige ind i hjemmet. Et tæppe under sofaen og sofabordet skaber en rolig og hyggelig stemning.

Børnenes tæppe

Der er intet som at lege på et tæppe. Køb et løst tæppe til børneværelset så børnene kan sidde på det bløde gulv og lege. Blåt, rødt, orange, rundt, firkantet, aflangt, med mønster eller noget helt andet. Der skal nok være et der passer ind i børneværelset, om det er med prinsesser eller traktorer. Så find et løst tæppe, og skab en unik legeplads til børnene hvor som helst i huset. Tæppet er med til at holde styr på legoklodserne og alt legetøjet.