Weekend for to med skønne smagsoplevelser

Weekend for to med skønne smagsoplevelser

En weekend i Hovedstaden

Hverdagen er ofte travl, og det skal man passe på med. For flere og flere danskere oplever symptomerne på stress komme snigende ind, når de mindst venter det. Der findes mange forskellige måde at håndtere det p??. Men en af dem der nok er bred enighed om er ganske udemærket er i lækkert weekend ophold i storbyen, f.eks. Events i København.
Her kan man få sig en masse gode oplevelser. Gå rundt i nogle af de små hyggelige gader på Nyhavn, opleve nogle fantastiske smagsoplevelser på de Michelin stjernede resturanter. Smage vine fra eksotiske lande, og drømme sig væk til varmen. .

Vinsmagning er for alle

Noget mange nok godt kan blive enige om er, smager alle rødvine ikke ens, det er vel bare alkohol procenten der kan ændre på de smagsoplevelser man får. Der er ofte Events i København hvor “almindelige” borgere kan komme ind og smage en lille snes vine i løbet af en aften. Her vil man opleve hvordan der kan være forskel på vine. Der er dog noget om det med, at det ikke kun er prisen der er med til at bestemme hvorvidt en vine smager godt eller ej. Der er lavet en videnskabelige forsøg, hvor selvudnævnte eksperter har blindsmagt på en række vine. Hvorefte det skulle vurderer hvilken de bedst kunne lide, hvilke der var dyre vine og hvilke der kom fra billige producenter. Har var der mange af eksperterne der troede at de billige vine var de dyre, og at det var dem de bedst kunne lide.

Lækker mad på gaden

Gadekøkkenet er også et udbredt fænomen i storbyerne verden over. Der bliver arrangeret Events i København hvor man bliver tager med rundt mellem det forskellige specialiteter. Det fungere lidt ligesom en pubcrawl, som man kender det fra de gode sommeraftner i Sydeuropa hvor man gik fra bar til bar. Her fik man også nogle skønne smagsoplevelser med mange forskellige special øl.